Contacteer ons

Bazhou xinzhang tongkai furniture factory

Het meubilairfabriek van Bazhou xinzhang tongkai

  • Bazhou xinzhang tongkai furniture factory
  • Bazhou xinzhang tongkai furniture factory
  • Bazhou xinzhang tongkai furniture factory
  • Bazhou xinzhang tongkai furniture factory
Merken Aantal werknemers
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar
Export pct < 10%
Inleiding

Co. van Bazhoutongkai, Ltd werd opgericht in 2014. Het bedrijf wordt gevestigd in Shengfang-Meubilair Industriezone, Bazhou-Stad, Hebei-Provincie, 80 kilometers vanaf Tianjin-Haven, met geschikt vervoer. Bied klanten de snelle leveringsdienst aan. Sinds de totstandbrenging van onze meubilairproductielijn, hebben wij meer dan 20.000 vierkante meters workshops, 30 productielijnen, 6 kwaliteitscontrolelijnen, 230 werknemers, 30 technische ingenieurs, zijn zij in meubilairontwerp, productie, kwaliteitscontrole, verkoop en de productdienst. Er zijn vele jaren van ervaring in het gebied. De producten omvatten marmeren meubilair (eettafel, het dineren stoel, koffietafel, TV-kabinet). Alle producten zijn overeenkomstig SGS, IATF 1 6 9 4 9:2 0 1 norm 6. Wij hebben uitgebreide ervaring in de uitvoer en wij hebben ons eigen systeem voor kwaliteitscontrole en van de naverkoopdienst team. Momenteel, hebben wij sterke samenwerking met klanten in vele landen zoals de Verenigde Staten, Italië, Frankrijk, Duitsland, Saudi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam, en India gehad. Onze producten en diensten genieten van een hoge reputatie onder onze klanten. Ons doel is het principe van „uitstekende technologie aan te hangen, geavanceerd materiaal, geavanceerd beheer, de uitstekende dienst“. Voorzie constant klanten van betrouwbare kwaliteitsproducten aan redelijke prijzen.

 

Geschiedenis

Co. van Bazhoutongkai, Ltd werd opgericht in 2014. Het bedrijf wordt gevestigd in Shengfang-Meubilair Industriezone, Bazhou-Stad, Hebei-Provincie, 80 kilometers vanaf Tianjin-Haven, met geschikt vervoer. Bied klanten de snelle leveringsdienst aan. Sinds de totstandbrenging van de meubilairproductielijn, hebben wij meer dan 20.000 vierkante meters workshops, 30 productielijnen, 6 kwaliteitscontrolelijnen, 230 werknemers, 30 technische ingenieurs.

Dienst

Sinds de totstandbrenging van de meubilairproductielijn, hebben wij meer dan 20.000 vierkante meters workshops, 30 productielijnen, 6 kwaliteitscontrolelijnen, 230 werknemers, 30 technische ingenieurs, stemmen alle producten met SGS, IATF 1 6 9 4 9:2 0 1 norm 6 overeen. Wij hebben uitgebreide ervaring in de uitvoer en wij hebben ons eigen systeem voor kwaliteitscontrole en van de naverkoopdienst team. Momenteel, hebben wij sterke partnerschappen met klanten in de Verenigde Staten, Italië, Frankrijk, Duitsland, Saudi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam en India gevestigd. Onze producten en diensten genieten van een hoge reputatie onder onze klanten. Ons doel is het principe van „uitstekende technologie, geavanceerd materiaal, gevorderd beheer en de uitstekende dienst“ aan te hangen. Voorzie constant klanten van betrouwbare kwaliteitsproducten aan redelijke prijzen.

Ons Team

Het doel van ons bedrijf is eenvoudig: om de hoogste die kwaliteitsproducten te produceren op klantennormen worden gebaseerd en industrie-leidende klantenservice te verstrekken. Wij begrijpen persoonlijk elk van onze klanten en wij weten het hoe te om de waardevolste delen van onze zaken te ontdekken om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.