Van de de Reeksen Witte Marmeren Hoogste Eettafel van de huishouden de Eigentijdse Eetkamer Hoge Hardheid

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Hebei China
Merknaam: baiyinuo
Min. bestelaantal: 10
Prijs: Can be discussed in detail
Verpakking Details: Volgens klantenbehoeften
Levertijd: 5-15work dagen
Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 1000sets per maand
Contact nu
naam: Reeksen van huishouden de Eigentijdse Dinette Lijstmateriaal: De Lijsteik van het Desktop harde graniet
kenmerk: De Desktop wordt gesneden onder de rand en de assemblage is eenvoudig Gelegenheid: Geschikt voor kleine eenheden
Afmetingen tafel: 120*70cm Lijstgewicht: 49.4kg
Hoog licht:

contemporary dinette sets

,

marble top dining table

Het moderne witte barstpatroon die harde graniet + leer + kiel onder ogen zien wordt hoofdzakelijk gebruikt voor huishoudengebruik

 

 

Eigenschap

1. Het marmer heeft de kenmerken van geen misvorming en hoge hardheid. De marmeren lijst die voor ook verleend wordt genomen heeft deze voordelen, en het heeft ook sterke slijtageweerstand.

2. De marmeren eettafel heeft sterke alkalicorrosieweerstand, en er is geen probleem dat de metaalvoorwerpen zullen roesten, en het onderhoud is zeer eenvoudig en heeft een lange levensduur.

3. De oppervlakte van de marmeren eettafel is niet gemakkelijk bevlekt met stof en is niet gemakkelijk te verschijnen.

 

Lijstgewicht 49.4KG
Lijstmateriaal De Lijsteik van het Desktop harde graniet
Kenmerk De Desktop wordt gesneden onder de rand en de assemblage is eenvoudig
Lijstgrootte 120*70cm
Lijstkleur verwijzingsbeeld
Aantal het dineren stoelen 4
Het dineren stoelgewicht 25.4kg
Het dineren stoelmateriaal Heldere leer + ijzerbuis

 

1. Geen misvorming; hoge hardheid en sterke slijtageweerstand.

2. Niet bang van eroderend sputum, vereisen geen olie zal roesten, gemakkelijk om geen stof te plakken, onderhoud, is het onderhoud eenvoudige en geschikte, lange levensduur.

3. Geen krassen, geen constante temperatuurvoorwaarden, en handhaven zijn originele fysische eigenschappen bij kamertemperatuur. 4. Beïnvloed niet door vochtigheid, wordt het vliegtuig goed bepaald.

 

FAQ

Q: Kan ik een Steekproef vóór massaorde krijgen?
A: Ja, natuurlijk, is de steekproef beschikbaar, maar de koper moet de steekproefkosten betalen, zal het terugbetaalbaar zijn zodra de orde geplaatste volgende tijd is.

 

Q: Hoeveel de de het Verschepen kosten en tijd zullen zijn?
A: Dit zal afhangen van de het kopen hoeveelheid van uw goederen en methode om door overzees of door de lucht te verschepen, en uw bestemmingshaven. Wij zullen dankbaar zijn als u ons uw bestemming en punten kunt vertellen u opdracht tot zult geven tot.

 

Q: Wanneer kan ik de prijs krijgen?
A: Wij citeren gewoonlijk binnen 6 uren nadat wij uw onderzoek krijgen. Als u vey dringend bent om prijs te krijgen, roep ons gelieve of ons in uw e-mail te vertellen zodat wij uw onderzoek in prioriteit zullen antwoorden.

 

Q: Hoe doet uw fabriek betreffende kwaliteitscontrole?
A: Onze kwaliteitscontroles zullen kwaliteitscontrole van elk productieproces vergen. De gedetailleerde productie en inspectiebeelden van producten zullen naar u tijdens het productieproces worden verzonden. Wij waarborgen elk die product 100% moet zijn voor uw bevestiging vóór levering wordt geïnspecteerd. Ook, kunt u aan onze fabriek komen een inspectie vóór verzending maken. Wanneer u met het product wordt tevredengesteld en de betaling verricht, dan zullen wij de verzending maken.

 

Contactgegevens